Bent u opzoek naar een voorbeeld voor een werkgeversklaring dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben namelijk deze pagina gemaakt speciaal voor mensen die opzoek zijn naar een werkgeversverklaring. Buiten het feit dat wij u een voorbeeld aanbieden hebben wij ook een uitgebreid overzicht / uitleg gemaakt hoe u deze dient in te vullen, zodat u problemen met de eventuele bank krijgt bij de verstrekking van de hypotheek.

Voorbeeld uitgelegd

Bovenstaand kunt u de werkgeversverklaring downloaden. Vervolgens dient deze nog ingevuld te worden. Hieronder geven wij een uitleg in stappen hoe het model ingevuld dient te worden.

Gegevens werkgever
De naam van uw werkgever, het adres, postcode en woonplaats. Spreekt uiteraard voor zich.

Gegevens werknemer
Vul hier uw naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, dienstperiode en functie van de werknemer in. Dit moet dus worden ingevuld voor de persoon die de hypotheek aan gaat vragen.

Aard van het dienstverband
Hierin geef je eerst aan of je een vast contract hebt (bovenste) of een tijdelijke (met einddatum). Indien flexibele werzaakmheden dienen deze verwerkt te zijn in een gemiddelde prijs. Beantwoord deze vragen in overleg met je werkgever.

Verklaring voortzetting dienstverband
Bedrijf geeft hierin aan door te willen met jou als werknemer. Het is een soort intentie om door te gaan de komende tijd.

Inkomen
Hierin dienen de exacte getallen worden ingevuld. Deze zijn op te vragen bij de financiële afdeling binnen uw bedrijf.

Leningen
Eerdere leningen gehad? Deze dienen hier worden te aangegeven. Ook als leningen nog lopen of als er bijvoorbeeld een beslag op gelegd is, zal dit worden besproken.

Ondertekenen
Is alles ingevuld, door beide partijen gecontroleerd en heeft de financiële man binnen jou bedrijf even dit ingevulde formulier onder ogen gehad en gecontrolleerd? Dan kunt u dit ondertekenenen (met datum) en toezenden naar de desbetreffende bank.


Online werkgeversverklaring invullen en downloaden